OVER ONS

Bij Eigenwijze Evenementen geloven wij in beweging, verbinding, inspireren, buiten zijn, kwaliteit, enthousiasme, creativiteit en vertrouwen. Eigenwijze Evenementen is een eigenwijz & creatief organisatie en live-communicatie bureau, opgericht in 2006 door Hans Peter van den Bosch. Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot een succesvol bedrijf met een team van Eigenwijze medewerkers en partners en onderdeel van Eigenwijze Bestuivers. Wij organiseren zowel nationaal als internationaal evenementen, teamreizen, teambuildingsactiviteiten en incentives. Voor grote en kleine bedrijven weten wij een memorabel event en teamreis te creëren. 

Bij Eigenwijze Evenementen creëren wij het podium om authentieke beleving toe te voegen aan uw strategie. Wij ontzorgen van A-Z en denken aan ieder detail. Met onze Eigenwijze Events, teamreizen, managementreizen, incentives, laat u aan uw team, relaties én medewerkers zien wie u bent én in de toekomst wilt zijn. Samen een visie neerzetten, een sterke bedrijfscultuur te bouwen en de mensen meenemen in waar uw organisatie voor staat. Of het nu gaat om een event, jubileum, productlancering, teamreis, personeelsuitje, teambuilding, kick-off of een incentive; het zijn deze bijzondere momenten waarbij u wilt "raken". Samen met u zorgen wij voor memorabele en sprankelende momenten; belevenissen waar nog lang over gesproken wordt.  Daarom geloven wij ook in een campagne-achtige aanpak van uw event, teamreis, jubilea en incentive. Als bureau zijn wij graag uw partner.    

Bij Eigenwijze Evenementen werken wij met een flexibel team van enthousiaste, ervaren medewerkers. Daarnaast werken wij graag samen met partners waar wij al jaren mee samenwerken en die dezelfde taal spreken. 

Ons én uw hart gaat sneller kloppen wanneer wij de échte verbinding gemaakt hebben tussen het DNA van uw organisatie en het hart van uw medewerkers én relaties. 

Kerkstraat 138

2411 AH Bodegraven

  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2020 Creatie door Eigenwijze Evenementen.

Label van Eigenwijze Bestuivers.