Over Eigenwijze Evenementen

Bij Eigenwijze Evenementen geloven wij in verwonderen, verleiden en verbinden. Ons én uw hart gaat sneller kloppen wanneer wij de échte verbinding gemaakt hebben tussen het DNA van uw organisatie en het hart van uw medewerkers én relaties. Het losmaken van emoties, het bespelen van zintuigen en het mooiste event voor u te organiseren. Niet zomaar een event maar een Eigenwijs(z) Event.

Eigenwijze Evenementen is een live communicatie, marketing & eventbureau, opgericht in 2006 door Hans Peter van den Bosch. Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot een (inter) nationaal succesvol bedrijf met een team van Eigenwijze medewerkers & partners. Wij maken onderdeel uit van Eigenwijze Bestuivers.

 

Eigenwijze Evenementen organiseert zowel nationaal als internationaal on en offline events, bedrijfs-

uitjes, teambuilding, incentives en jubilea. Voor grote en kleine bedrijven weten wij een memorabel event en bedrijfsuitje te creëren. Teambuildingsactiviteiten worden georganiseerd in samenwerking met Eigenwijze Consultancy.

 Of het nu gaat om een event, jubileum, productlancering, bedrijfsuitje, personeelsuitje, teambuilding, kick-off of een incentive; het zijn deze bijzondere momenten waarbij u wilt "raken". Samen met u zorgen wij voor memorabele en sprankelende momenten; belevenissen waar nog lang over gesproken wordt.  

Daarom geloven wij ook in een campagne-achtige aanpak van uw event, bedrijfsuitje, jubilea en incentive. Als bureau zijn wij graag uw partner.  

  

Bij Eigenwijze Evenementen werken wij met een flexibel team van enthousiaste, ervaren medewerkers. Daarnaast werken wij graag samen met partners waar wij al jaren mee samenwerken en dezelfde taal spreken.