EIGENWIJZE EVENTS

 

Asperges in de Polder

Het leukste bourgondische asperge relatie event in het voorjaar, gesitueerd in de polders van 't Groene Hart. Uiteraard vervult de Koningin van de groente de hoofdrol tijdens dit meerdaags pop-up foodevent.  

Dit jaar de 4e editie, van 15 mei tot en met 24 mei, bourgondisch genieten in de stoere setting van onze bedoeïenentent bij De Dyck in Woubrugge. 

  • YouTube Social Icon
  • Instagram
Kaas & Koeien in 't Weiland

Het beleven van het pure landleven bij de boer op het erf. Genieten van een stoer stuk vlees, fantastische wijnen en kaas uit 't Groene Hart. Weidse uitzichten over de weilanden, genieten met uw relaties, medewerkers, vrienden en of familie tijdens ons pop-up foodevent. Een fantastische relatie event! Dit jaar van 17 september tot en met 21 september in De Meije.

In de mooiste kerken en basilieken brengen wij Soul, Jazz & Gospel samen. Met uw familie, vrienden en relaties genieten van heerlijke muziek, de ambiance, de sfeer, het kaarslicht. Voorafgaand kunt u genieten van een Black Gospel Menu of een borrelarrangement bij één van de restaurants in de omgeving. Vraagt u naar de mogelijkheden bij ons.

  • YouTube
  • Instagram
EVENTS OP MAAT
 

Het perfecte bedrijfsuitje op de wadden waar teamdynamiek, vitaliteit & fun centraal staan

Een betere samenwerking met uw team, er even helemaal uit zijn én het echte eilandgevoel ervaren: fun & teambuilding op de Wadden.

 

Wij laten u het échte eilandgevoel ervaren met de overweldigende natuur en de bijzondere plekken die wij kennen als geen ander. Wij combineren fun, sportiviteit, lokale ervaringen en werksessies met de perfecte balans. Samen de buitenlucht in, de wind door uw haren en hoofd, het opsnuiven van de zeelucht, naar een wereld die totaal anders is dan de hectiek waar u dagelijks in leeft en werkt. Wij denken met u om uw teamuitje WKR proof te maken. Wij kennen de Waddeneilanden als geen ander en weten precies wat bij u past wanneer u een teamuitje of bedrijfsuitje wilt organiseren op de Wadden. 

  • Facebook
  • Instagram

Op reis naar de mooiste bestemmingen, compleet op maat en van A-Z ontzorgd

Incentives in binnen- of buitenland met Eigenwijze Evenementen. Onze incentives gaan u verrassen of we kunnen samen iets bedenken waar uw hart sneller van gaat kloppen. Verrassende bestemmingen in en buiten Europa, wij nemen u graag mee en laten u bijzondere plekken zien en ervaren tijdens onze incentives. Op reis met uw team en of relaties, wij ontzorgen u compleet. Het rendement van incentives is zeer langdurig en meetbaarder dan u waarschijnlijk denkt. Wij zorgen voor memorabele incentives in binnen- en buitenland op maat. We zijn dé expert in incentives!

 
EVENTS OP MAAT

Memorabel event, strategische aanpak,

ieder detail telt

Uw event memorabel maken dat is samenwerken met Eigenwijze Evenementen. Met u stellen wij een event samen dat naadloos aansluit op uw wensen en uw doelen. Wij helpen u uw missie en visie neer te zetten tijdens uw event. We kiezen voor bijzondere locaties, eigenwijze programma's en entertainment. Tevens geven wij u advies om uw event en programma WKR vriendelijk te maken.

Teambuilding: Werken aan een gezond & vitaal team

Body & Mind in balans, geïnspireerd worden, energie opdoen, humor, in beweging, vitaal voelen, natuur opsnuiven; een aantal elementen in onze programma's. Onze achtergrond: bedrijfskunde, HRM, NLP, Theory U en onze jarenlange trainingservaring maakt dat wij u uitstekend van dienst kunnen zijn en u snel resultaat boekt. Wij bieden onze expertise en ondersteuning aan in de vorm van trainingen, workshops, masterclasses, advies en intervisie via ons eigen label: Eigenwijze Consultancy

Eigenwijze Conferenties op maat

Met u stellen wij een programma samen om tot een geslaagde conferentie te komen. Wij denken met u mee wat past bij uw doel en uitstraling om te komen tot een inspirerend programma. Wij zoeken voor u de bijzondere locatie en kunnen u compleet ontzorgen.

© 2020 Creatie door Eigenwijze Evenementen.

Label van Eigenwijze Bestuivers.

Logo EE