IMG_1951 2.jpg
ASPERGES IN DE POLDER

Het leukste bourgondische asperge relatie event in het voorjaar, gesitueerd in de polders van 't Groene Hart. Uiteraard vervult de Koningin van de groente de hoofdrol tijdens dit meerdaags pop-up foodevent.

 

Dit jaar helaas geen lustrumjaar wegens COVID_19. Komend najaar hopen wij een Wild Event te organiseren op Landgoed Mariënwaerdt.

Kaas en Koeien in het Weiland
KAAS & KOEIEN IN T WEILAND

Het beleven van het pure landleven bij de boer op het erf. Genieten van een stoer stuk vlees, fantastische wijnen en kaas uit 't Groene Hart.

 

Weidse uitzichten over de weilanden, genieten met uw relaties, medewerkers, vrienden en of familie tijdens ons pop-up foodevent. Een fantastische relatie & medewerkersevent! 

Black Gospel Night-EHF-0468.jpeg
BLACK GOSPEL NIGHT

In de mooiste kerken en basilieken brengen wij Soul, Jazz & Gospel samen. Met uw familie, vrienden en relaties genieten van heerlijke muziek, de ambiance, de sfeer, het kaarslicht. Voorafgaand kunt u genieten van een Black Gospel Menu of een borrelarrangement bij één van de restaurants in de omgeving. Vraagt u naar de mogelijkheden bij ons.

 
IMG_5921.JPG
TEAMACTIVITEITEN

Met je team resultaatgericht aan de slag, buiten en vol avontuur en fun? Het perfecte bedrijfsuitje op de wadden waar teamdynamiek, vitaliteit & fun centraal staan. 

Denk aan de volgende mogelijkheden:

  • Inspirerend Leiderschap

  • Effectief communiceren

  • Effectief Samenwerken

DSC_3749.jpeg
INCENTIVES

Met je team resultaatgericht aan de slag op bijzondere locaties. Op reis naar de mooiste bestemmingen, compleet op maat en van A-Z ontzorgd.

Zin in een Eigenwijz Event?

Zin in een Eigenwijz Event? 

 
WBE20190604_1145_DxO.jpeg
BEDRIJFSEVENTS

Memorabel event 
Strategische aanpak
Ieder detail telt

Conferentie
CONFERENTIES

Eigenwijze Conferenties op maat

Teambuilding
TEAMBUILDING & TRAINING

 Werken aan een gezond & vitaal team

Image by Margarida CSilva
TEAMDAG & TEAMWEEKEND

Resultaatgericht en productief team