CONTACT/PARTNERS

 

Team Wad Eigenwijz

Grensweg 386

1791 NP Den Burg

T: 06-36332815

M:  info@wadeigenwijz.nl

 

Partners

Wadeigenwijz is bijzonder trots op een aantal bijzonder goede partners. De eigenwijze definitie van een partner is een partij aan wie wij u, onze belangrijke relatie, toevertrouwen. Mensen en organisaties op wie wij kunnen vertrouwen, waar wij ons prettig voelen en dezelfde gastvrije taal spreken als wij voorstaan. Kortom wij weten zeker dat u bij deze partijen aan het juiste adres bent.

 

Vincent de eilandkeuken op Texel

Vincent is naar onze stellige overtuiging het leukste etablissement op het eiland Texel:

Iedere dag vol met Texelaars en als u geluk hebt zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar Gastvrijheid met hoofdletters geschreven, heerlijke gerechten met ingrediënten van het eiland en een plezierige ambiance zorgt ervoor dat het hier altijd bijzonder aangenaam toeven is.

Klik hier voor de website, www.eetcafevincent.nl

 

Werner’s fietsverhuur

Aan het Gerritslanderdijkje. Voor uw fiets, mountainbike, hybride of electrische fiets wij raden u absoluut Werner aan, want deze gaat namelijk net een stapje verder. Bijzonder servicegericht en een mooi mens.

Klik hier voor de website, www.wernersfietsverhuur.nl

 

Hotel groep Texel

Met 4 sterren hotel Greenside en Hotel restaurant De Lindeboom twee zeer plezierige locaties op Texel. De Lindeboom in Den Burg biedt het mooiste terras in Den Burg en is een prima locatie voor lunch en diner het hele jaar rond. Hotel Greenside is het meest ambitieuze hotel op het eiland. Inmiddels 4 sterren en met een bevlogen management is het een fijne en comfrotabele thuishaven voor uw overnachting.

Klik hier voor de website, www.hotelgroeptexel.nl

 

Zandbank Texel

Onze sportieve en gespecialiseerde partner op het eiland voor alle strandactiviteiten. Gecertificeerde en gediplomeerde instructeurs onder de bezielende leiding van Rob en Annerieke zorgen voor een sportieve en onvergetelijke uitdaging.

Klik hier voor de website, www.actiefoptexel.nl

 

Vlieland

Badhotel Bruin

Vanaf het eerste moment zijn we gegrepen door dit prachtige hotel op Vlieland. Midden in de Dorpstraat van Oost Vlieland staat dit comfortabele hotel met veel onderscheidend vermogen. Of het nu gaat om het restaurant, de bar, de kamers, koffiehoek of het terras het is allemaal even sfeervol en warm ingericht Goed in alle seizoenen, na een warme stranddag of in de herfst na een wandeling door het bos het is er oprecht thuis komen, slapen op niveau in luxe Hästens bedden of ín één van de appartementen, het is er allemaal mogelijk. Of het nu gaat om het ontbijt of het diner het is hier een oprechte traktatie, dus vergezelt u Wadeigenwijz mee naar Vlieland op naar Badhotel Bruin.

Klik hier voor de website, www.badhotelbruin.nl

Contact informatie

Team Wad Eigenwijz

Grensweg 386

1791 NP Den Burg

Tel: 06-36332815

info@wadeigenwijz.nl

 

Wad Eigenwijz is onderdeel van Eigenwijze Evenementen

© 2015 Alle rechten voorbehouden. Eigenwijze Evenementen